top of page

Jullie gaan trouwen!!! Van harte gefeliciteerd! 

Van nu tot aan de bruiloft is er ineens heel veel te regelen en uit te zoeken, daarom hou ik het makkelijk en werk ik met een basispakket wat desgewenst uitgebreid kan worden.

Trouwen doe je doorgaans maar één keer in je leven en met een goede fotograaf hou je hier voor altijd een mooie tastbare herinnering aan over. 

Ik volg jullie gedurende de dag en zorg voor niet geposeerde, spontane beelden. Ik leef voor het vangen van mooie momentjes en emoties! Tijdens de officiële fotoreportage zal ik meer sturen zodat jullie op je allermooist op de foto komen. 

 

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kan bij mij thuis of via Zoom. Fysieke gesprekken vind ik persoonlijk altijd het prettigst. Het belangrijk dat ik jullie beter leer kennen, bijvoorbeeld een bijzondere band met een familielid of dat je man altijd gekke sokken draagt. En natuurlijk mogen jullie alle vragen stellen die jullie maar willen.

Ook bespreken we hier jullie wensen en nemen we ook de planning van de dag door; willen jullie graag fotografie bij het klaarmaken, van de first-look, de reportage voor of na de ceremonie en ga zo maar door. 

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte voor jullie met alle wensen er in. Als jullie akkoord gaan wordt de datum definitief vastgelegd na het ontvangen van de aanbetaling van 50%, het restant wordt in de week voorafgaand aan de bruiloft betaald. 

 

Binnen enkele dagen na de bruiloft stuur ik jullie een voorproefje toe. Deze foto's kan je delen op social media. De rest van de foto's lever ik digitaal op een houten USB-stick aan (binnen 6 weken) en jullie ontvangen een prachtig minialbum als herinnering aan deze mooie dag. 

Dit zeggen onze klanten

Simone

Lieve, nuchtere fotograaf! Ze luisterde heel goed naar onze wensen en is heel geduldig. Wij hebben nog een loveshoot vooraf gedaan om te kunnen wennen en dat was heel fijn. Liselot heeft passie voor haar vak, maakt prachtige foto's en zorgt dat je deze snel kunt bekijken, echt super!

Mandy

Wij hebben vorig jaar prachtige foto's ontvangen van onze bruiloft. Alle mooie momenten zijn vastgelegd en kregen savonds al een voorproefje. Super snel!

Roel

Liselot heeft op onze dag prachtige foto's gemaakt zonder dat ze "overduidelijk" aanwezig was. Ook het grote album wat wij besteld hebben is echt prachtig en konden we helemaal naar wens samenstellen. Wij zijn enorm tevreden en raden Liselot aan iedereen aan!

Mijn basispakket is inclusief:

 

- Vrijblijvend kennismakings gesprek

- Mijn voorbereidingstijd en nabewerkingsuren

- Mijn creativiteit en fotografieskills

- Reiskosten binnen 50km (daarbuiten €0,60 per km)

- 6 uur fotografie

- Een preview binnen enkele dagen

-Minimaal 200 unieke foto's in zowel kleur als zwart wit via WeTransfer

- Foto's staan 1 jaar in back-up

- Basisalbum 20x20 met daarin 35 foto's

-Luxe houten USB stick met de bewerkte beelden

 

Prijs €1695

 

Het basispakket is uit te breiden met extra uren, dit kost €159 per uur

Je kan het basispakket upgraden met een luxe en groot fotoalbum, vraag tijdens ons kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden! 

Ook heb je de optie voor een Same Day Edit, de kosten hiervoor zijn €99

(Bij bruiloften door mij geschoten incl avond, anders is een same day edit niet mogelijk)

 

Wil je graag een loveshoot vooraf? Superleuk!! Je kan zo al vast even wennen aan het voor de camera staan en deze foto's kan je natuurlijk ook gebruiken op je trouwkaart! Dit kost €200 incl minimaal 10 bestanden

LiselotFotografie-1017.jpg
bottom of page