top of page

Jullie gaan trouwen!!! Van harte gefeliciteerd! 

Van nu tot aan de bruiloft is er ineens heel veel te regelen en uit te zoeken, daarom hou ik het makkelijk en werk ik met een basispakket wat desgewenst uitgebreid kan worden. 

Trouwen doe je doorgaans maar één keer in je leven en met een goede fotograaf hou je hier voor altijd een mooie tastbare herinnering aan over. 

Ik volg jullie gedurende de dag en zorg voor niet geposeerde, spontane beelden. Ik leef voor het vangen van mooie momentjes en emoties! Tijdens de officiële fotoreportage zal ik meer sturen zodat jullie op je allermooist op de foto komen. 

 

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kan bij mij thuis of via Zoom. Fysieke gesprekken vind ik persoonlijk altijd het prettigst. Het belangrijk dat ik jullie beter leer kennen, bijvoorbeeld een bijzondere band met een familielid of dat je man altijd gekke sokken draagt. En natuurlijk mogen jullie alle vragen stellen die jullie maar willen.

Ook bespreken we hier jullie wensen en nemen we ook de planning van de dag door; willen jullie graag fotografie bij het klaarmaken, van de first-look, de reportage voor of na de ceremonie en ga zo maar door. 

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte voor jullie met alle wensen er in. Als jullie akkoord gaan wordt de datum definitief vastgelegd na het ontvangen van de aanbetaling van 50%, het restant wordt in de week voorafgaand aan de bruiloft betaald. 

 

Binnen enkele dagen na de bruiloft stuur ik jullie een voorproefje toe. Ik kan me namelijk helemaal voorstellen dat je ontzettend nieuwsgierig bent! De rest van de foto's lever ik digitaal binnen 6 weken aan (wil je de foto's sneller ontvangen? Vraag dan naar de priority service) en jullie ontvangen een prachtig basisalbum en luxe USB-stick als herinnering aan deze mooie dag. 

Dit zeggen onze klanten

Simone

Lieve, nuchtere fotograaf! Ze luisterde heel goed naar onze wensen en is heel geduldig. Wij hebben nog een loveshoot vooraf gedaan om te kunnen wennen en dat was heel fijn. Liselot heeft passie voor haar vak, maakt prachtige foto's en zorgt dat je deze snel kunt bekijken, echt super!

Mandy

Wij hebben vorig jaar prachtige foto's ontvangen van onze bruiloft. Alle mooie momenten zijn vastgelegd en kregen savonds al een voorproefje. Super snel!

Roel

Liselot heeft op onze dag prachtige foto's gemaakt zonder dat ze "overduidelijk" aanwezig was. Ook het grote album wat wij besteld hebben is echt prachtig en konden we helemaal naar wens samenstellen. Wij zijn enorm tevreden en raden Liselot aan iedereen aan!

Mijn basispakket is inclusief:

 

- Vrijblijvend kennismakings gesprek in Almelo of via ZOOM

- Mijn voorbereidingstijd en nabewerkingsuren

- Mijn kennis, creativiteit en fotografieskills

- Reiskosten binnen Nederland

- 6 uur fotografie

- Een preview van minimaal 25 foto's binnen enkele dagen

-Alle goede, unieke foto's in zowel kleur als zwart wit via WeTransfer

- Droneshots (als de omstandigheden en planning het toelaten)

- Basisalbum 20x20 met daarin 35 foto's

-Luxe houten USB stick met de bewerkte beelden

- Foto's staan 1 jaar in back-up

- Boek je van klaarmaken t/m avondfeest? (minimaal 13 uur) Dan ontvang je een GRATIS same day edit!

 

Investering van slechts 1995,-

Het basispakket is uit te breiden met extra uren, dit kost 175,- per uur

Snelle beslisser? Leg jij de fotografie tijdens de kennismaking vast? Dan krijg je €100 korting!