top of page

Jullie gaan trouwen!!! Van harte gefeliciteerd! 

Van nu tot aan de bruiloft is er ineens heel veel te regelen en uit te zoeken, daarom hou ik het makkelijk en werk ik met een basispakket wat desgewenst uitgebreid kan worden.

Trouwen doe je doorgaans maar één keer in je leven en met een goede fotograaf hou je hier voor altijd een mooie tastbare herinnering aan over. 

Ik volg jullie gedurende de dag en zorg voor niet geposeerde, spontane beelden. Ik leef voor het vangen van mooie momentjes en emoties! Tijdens de officiële fotoreportage zal ik meer sturen zodat jullie op je allermooist op de foto komen. 

 

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kan bij mij thuis of via Zoom. Fysieke gesprekken vind ik persoonlijk altijd het prettigst. Het belangrijk dat ik jullie beter leer kennen, bijvoorbeeld een bijzondere band met een familielid of dat je man altijd gekke sokken draagt. En natuurlijk mogen jullie alle vragen stellen die jullie maar willen.

Ook bespreken we hier jullie wensen en nemen we ook de planning van de dag door; willen jullie graag fotografie bij het klaarmaken, van de first-look, de reportage voor of na de ceremonie en ga zo maar door. 

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte voor jullie met alle wensen er in. Als jullie akkoord gaan wordt de datum definitief vastgelegd na het ontvangen van de aanbetaling van 50%, het restant wordt in de week voorafgaand aan de bruiloft betaald. 

 

Binnen enkele dagen na de bruiloft stuur ik jullie een voorproefje toe. Ik kan me namelijk helemaal voorstellen dat je ontzettend nieuwsgierig bent! De rest van de foto's lever ik digitaal binnen 6 weken aan (wil je de foto's sneller ontvangen? Vraag dan naar de priority service) en jullie ontvangen een prachtig basisalbum en luxe USB-stick als herinnering aan deze mooie dag.