top of page

Ben jij aan het werk als newbornfotograaf maar blijf je er tegenaan lopen dat je wraptechnieken niet je van het zijn? Kom dan een workshop wrappen bij mij volgen!

In deze workshop leer je maar liefst 7(!) wraptechnieken die makkelijk aan te leren zijn en voor hele mooie plaatjes zorgen.

De workshop duurt 3 uur, in deze 4 uur oefenen we op speciale poppen zodat je het wrappen zelf ook echt kunt DOEN. Door doen leer je namelijk véél beter! 
Ook komt er een echte baby waar ik een aantal technieken op zal laten zien en kunnen we daar nog een paar plaatjes van schieten. 

 

Je ontvangt van mij een superhandig naslagwerk waar alle technieken in beschreven staan. Ook krijg je na het volgen van deze workshop toegang tot een alumni groep op Facebook waar videomateriaal van de verschillende technieken te vinden zijn. Ook kan je in deze groep je werk laten zien en kan je als je ergens echt niet uit komt ook gewoon om hulp vragen. 

 

Je investering voor deze workshop is €349 ex btw en hij wordt ingepland als 1 op 1 mentorsessie

Voor deze workshop worden er van mij uit geen groepsdata gepland, mocht je met meerdere personen willen komen kan je zelf een groepje bij elkaar zoeken en dan plannen we in overleg een datum die jullie uitkomt.  

 

1) Workshops dienen bij boeken betaald te worden

2) Tickets zijn niet annuleerbaar, wel overdraagbaar

LiselotFotografie-7715.jpg
LiselotFotografie-5176.jpg
LiselotKamphuisFotografie-1781-1.jpg
bottom of page