top of page

Welkom op mijn website!

 

Mijn naam is Liselot Kamphuis en ik ben verheugd dat je de tijd neemt om mijn werk te bekijken.

 

Ik ben 38 jaar oud en woon samen met mijn man, zoontje en dochtertje in het bruisende Almelo.

Fotografie is voor mij niet zomaar een hobby; het is een passie die al op jonge leeftijd begon.

Op mijn 16e kreeg ik de kans om met een digitaal fototoestel te experimenteren en sindsdien was ik verkocht. Het vastleggen van momenten, emoties en schoonheid in beelden fascineert me enorm. Niet lang daarna investeerde ik in mijn eerste spiegelreflexcamera en begon ik mijn fotografische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen unieke stijl ontwikkeld en ben ik gegroeid als fotograaf. Ik ben dankbaar dat ik mijn passie kan delen door de vreugde van verliefde koppels, de pracht van zwangere buiken, de tederheid van pasgeboren baby's en de warmte van gezinnen vast te leggen. Het is een voorrecht om deze momenten te mogen vereeuwigen en de emoties achter elke foto te kunnen voelen.

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio en te genieten van de beelden die ik met liefde heb gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een fotoshoot voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van mijn werk, ik sta klaar om jouw verhaal vast te leggen met mijn lens.

LiselotKamphuisFotografie-6466glitter.jpg
bottom of page