top of page

Hoe gaaf is het als je mooie foto's van jou of je bedrijf hebt om te gebruiken op je website en/of sociale media!

Het is heel belangrijk om je zelf en je bedrijf goed te laten zien, je wil immers klanten aantrekken! Dat doe je het beste met een aantrekkelijke website of mooie social media feed. 

Ik fotografeer op een opgedwongen en spontane manier, geen portretjes voor een witte achtergrond. Maar lekker bezig zijn in je bedrijf of er op uit naar een leuk cafeetje of gewoon lekker buiten! Tijdens de shoot is er voldoende tijd om van locatie of kleding te wisselen, op die manier schieten we content waar je zeker een jaar mee vooruit kunt.
Zowel ZZPers als grotere bedrijven zijn van harte welkom om een mooie reportage te laten maken! Bedrijven waar ik onder andere mee samen gewerkt heb zijn Pelvic, Dierenkliniek DenHam, Irene Leusink Photography, Keico en Hoofdmanager.

Bij een shoot voor een zakelijke beeldbank spreken we in overleg af waar de shoot zal plaatsvinden. We kunnen ook naar meerdere locaties gaan om zo meer variatie in de beelden te krijgen. 

Na afloop ontvang je van mij alle foto's die door mijn selectie komen in de hoogste kwaliteit en zonder logo. Zowel in kleur als in zwart-wit.

 

Het starttarief voor een dergelijke reportage is 349,- inclusief 1 uur fotografie. Eventuele extra uren fotografie zijn 249,- 

Licentie nodig voor commercieel gebruik buiten je website en/of socials? Vraag naar de mogelijkheden en tarieven!

Let op: zakelijke tarieven zijn exclusief BTW! Voor een richtlijn van de licentie tarieven gebruik ik de lijst van FotoAnoniem

Let op, bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Liselot Kamphuis Fotografie

bottom of page