top of page

"If it scares you and excites you at the same time it's probably worth doing"

Je wilt al heel lang zulke sensuele sexy foto's van jezelf, maar denkt dat het niet kan.... Je vindt jezelf te dik, te dun, te groot, te grof, te oud of vul maar in. Heb ik gelijk? 

En dáár gaat het mis, jij bent namelijk prachtig. NU... op dit moment!! En juist dat op zijn allermooist laten vastleggen, daar gaat het om. Jij als powervrouw, op en top stralend. 

Geen zorgen als je je onzeker voelt, want daar help ik je uiteraard mee. En over je figuur hoef je je geen enkele zorgen te maken. Het perfecte lijf bestaat niet. Ik maak elke shoot op maat voor de unieke vrouw voor mij. Dat is een groot verschil met vele andere boudoir shoots. En ik houd rekening met de delen van je lijf waar je moeite mee hebt.

Of je nu slank, volslank, strak of minder strak in je vel zit, of je kleine borsten, grote borsten, ’n bolle buik, ’n strakke buik hebt…… FEELING SEXY gaat niet om het perfecte lijf, maar om hoe je je voelt en wat je uitstraalt. En dat is dan ook waar deze boudoir experience om draait.  Je zult merken dat je je steeds zekerder gaat voelen. Het is genieten, lachen, ontspannen en vanzelf komen de mooie foto’s. 

Voor de shoot bespreken we via mail, telefoon of zoom (of kom gerust even langs) wat jij mooi vindt en wat jouw beweegredenen zijn voor het boeken van een boudoir experience. We hebben het over wat je kunt dragen, wat mooie locaties zijn en over welk pakket je graag wilt kiezen. Jouw digitale bestanden en/of producten kies je achteraf tijdens jouw persoonlijke bestelsessie bij mij op kantoor. Op een groot scherm krijg je dan jouw prachtige foto's voor het eerst te zien, wedden dat je versteld staat!?

LiselotKamphuisFotografie-1019.jpg

Boudoir
GOED

- Kennismakingsgesprek

- Ongeveer 60 minuten fotograferen

- Fotograferen in 1 setting/setje

- Bestelsessie bij mij op kantoor voor je        producten of digitalen

- Foto's zijn te bestellen vanaf €10 per foto

- Harmonicaboekje CADEAU!

€295

Boudoir
BEST

- Kennismakingsgesprek

- Ongeveer 2 uur fotograferen

- Fotograferen in 3 settings/setjes

- Bestelsessie bij mij op kantoor voor je  producten of digitalen

- Foto's zijn te bestellen vanaf €10 per foto

- Fotoalbum basic (twv €100) CADEAU!

€495

Boudoir
BETER

- Kennismakingsgesprek

- Ongeveer 1,5 uur fotograferen

- Fotograferen in 2 settings/setjes

- Bestelsessie bij mij op kantoor voor je  producten of digitalen

- Foto's zijn te bestellen vanaf €10 per foto

- Harmonicaboekje CADEAU!

€395

The Wedding Workshop-5.png

Let op, bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Liselot Kamphuis Fotografie

bottom of page