top of page

Ik heb nu twee keer een mentorsessie bij Liselot gevolgd, wat ik zo fijn aan Liselot vind is dat ze je zelfvertrouwen een boost geeft door te belichten wat je goed doet, maar ze durft ook zeker de punten te benoemen waar je nog aandacht aan moet besteden. Kortom, ze is eerlijk en oprecht en voor mij zijn de mentorsessies ontzettend waardevol!

Bij een mentorsessie gaan wij 1 op 1 bezig met wat JIJ wilt leren. Dit kan echt van alles zijn, wil je bijvoorbeeld zelfverzekerder worden in het aansturen en poseren van gezinnen? Of ben je benieuwd waar je tijdens een newborn (lifestyle) sessie allemaal op moet letten? Misschien wil je wel meer weten over zwangerschaps of newbornfotografie of ben je begonnen met het fotograferen van bruiloften en wil je daar meer informatie over. Ook kunnen we kijken naar nabewerking en hoe je omgaat met Lightroom en Photoshop.

 

Bedrijsmatige vragen kan ik je ook mee helpen, hoe zet je jezelf in de markt, hoe trek je jouw ideale klant aan, hoe bepaal je je prijzen en nog veel meer!

 

Dit alles kan bij mij in de studio plaats vinden, op locatie of juist bij jou in de studio zodat je leert werken met de materialen waar jij het allemaal mee wilt gaan doen. 

 

Een mentorsessie duurt minimaal 2 uur en de startprijs is 299,- (incl reiskosten binnen 25km) elk volgend uur is maar 130,-
Prijzen voor de mentorsessies zijn ex btw

Mentorsessie bruiloft; 2 uur 1 op 1 mentorsessie via ZOOM (of bij mij op kantoor in Almelo) én een dag meelopen op een bruiloft voor slechts 429,- ex btw!

Neem een geweldige plons in de wereld van trouwfotografie en kom goed beslagen ten ijs! Tijdens het theoretische deel bespreken we alles wat je maar tegen kunt komen bij het fotograferen van bruiloften. Hoe zet je je in de markt, hoe kom je aan je klanten, hoe werkt een kennismakingsgesprek, wat is een fijne workflow, hoe ga je om met verschillende lichtsituaties, hoe poseer je je bruidspaar en nog véél meer! Uiteraard mag je mij al je vragen stellen, ik ben een open boek!

Tijdens het meelopen krijg je een heel goed beeld van hoe een trouwdag nou eigenlijk loopt, waar je op let, hoe ik werk met het bestaande licht en welke standpunten ik in neem. Je mag zelf natuurlijk ook fotograferen en de beelden in je portfolio gebruiken. WIN-WIN situatie dus!

bottom of page