Bij een mentorsessie gaan wij 1 op 1 bezig met wat JIJ wilt leren. Dit kan echt van alles zijn, wil je bijvoorbeeld zelfverzekerder worden in het aansturen en poseren van gezinnen? Of ben je benieuwd waar je tijdens een newborn lifestyle sessie allemaal op moet letten? Misschien wil je wel meer weten over zwangerschaps of studiofotografie of ben je begonnen met het fotograferen van bruiloften en wil je daar meer informatie over. Ook kunnen we kijken naar nabewerking en hoe je omgaat met Lightroom en Photoshop.

 

Bedrijsmatige vragen kan ik je ook mee helpen, hoe zet je jezelf in de markt, hoe trek je jouw ideale klant aan, hoe bepaal je je prijzen en nog veel meer!

 

Dit alles kan bij mij in de studio plaats vinden, op locatie of juist bij jou in de studio zodat je leert werken met de materialen waar jij het allemaal mee wilt gaan doen. 

 

Een mentorsessie duurt minimaal 2 uur en de startprijs is €249 (incl reiskosten binnen 50km) elk volgend uur kost €99

Ik heb nu twee keer een mentor sessie bij Liselot gevolgd, wat ik zo fijn aan Liselot vind is dat ze je zelfvertrouwen een boost geeft door te belichten wat je goed doet, maar ze durft ook zeker de punten te benoemen waar je nog aandacht aan moet besteden. Kortom, ze is eerlijk en oprecht en voor mij zijn de mentorsessies ontzettend waardevol!

AANBIEDING VOOR 2022

Mentorsessie bruiloft; 2 uur 1 op 1 mentorsessie via ZOOM én een volledige dag meelopen op een bruiloft voor slechts €249 ex btw