top of page

Heb jij het gevoel dat er veel meer in je bedrijf zit dan er nu uit komt? Je wilt graag harder groeien, maar je weet niet hoe? 

Laat mij je helpen!

 

Ben jij een fotograaf met tot de 35.000 euro omzet per jaar? Lees dan even verder!

Hoi!

Als fotograaf met 13 jaar ervaring in het vak en een omzet van meer dan 100k per jaar (en ik werk niet eens fulltime) ben ik het levende bewijs dat er met fotografie echt een goede boterham te verdienen valt. Ik laat jou in dit traject zien waar jouw groei ligt en we gaan concrete stappen ondernemen om die groei ook daadwerkelijk te bewerkstelligen. Geen excuses en uitvluchten, maar hands-on bezig met mij 24/7 in je broekzak!

Ik vond het onwijs spannend om een langer traject te volgen, onder andere om de kosten. Echter heeft Liselot mij al heel snel laten zien dat het de juiste keuze voor mijn bedrijf was!! We hebben mijn bedrijf goed onder de loep genomen en onder andere goede prijzen voor mijn diensten vastgesteld. En ik word nu al meer geboekt voor de nieuwe prijzen dan ik afgelopen maanden voor de oude werd geboekt!! Heel erg bedankt voor alle mooie inzichten Liselot!

Foto's maken kan je wel, maar kan je ook ondernemen? Dat is vaak de valkuil! Als ondernemer moet je namelijk anders denken, veel zakelijker en dat is lastig. Helemaal als je niet zo zakelijk bent of wilt zijn. Ik ga jou leren hoe je kan ondernemen en toch dichtbij jezelf als fotograaf kunt blijven zonder dat je daar jaren over doet. Als ik 13 jaar terug iemand had gehad die het mij allemaal kon vertellen had ik dat zeker gedaan!

In dit traject neem ik geen blad voor de mond, ik ben goudeerlijk en geef veel feedback waar je over na moet gaan denken. Op naar een sterke mindset en naar zelfverzekerd ondernemen als fotograaf! 

Dit traject is inclusief

Live Kickoff

3 maanden coaching

3 zoomcalls

24/7 bereikbaar

Stop met het aanrommelen ga nu eindelijk eens een plan maken dat echt past bij jou en je klanten. Een plan waarmee je zélf aan de slag kunt, maar waarmee je ook precies weet wat je aan het doen bent. Geen excuses meer, breek door je blokkades heen en laat je helpen met een liefdevolle schop onder je kont en een concreet plan voor jouw bedrijf!

Jouw investering voor het 3 maanden traject is 699,- ex btw per maand

Betaal je in 1 keer? Dan krijg je €100 korting!

Langer traject nodig? De 3 maanden 1 op 1 coaching is uit te breiden met extra maanden.

Eerst eens weten hoe ik werk? Boek een mentorsessie en kijk daarna of je de coaching wilt!

bottom of page