top of page

Veelgestelde Vragen

Wat moet ik aan tijdens de fotoshoot?

Vooral iets waar je je goed in voelt! Dat is echt het aller belangrijkste. Verder raad ik altijd aan om bij aardetinten te blijven; van beige tot bruin, van okergeel tot mosgroen of roestkleur. Deze kleuren passen het mooist bij mijn stijl van fotografie en dan krijg je ook de mooie warme beelden. Mocht je willen kan je altijd een jurk uit mijn Cliënt Closet lenen, ik heb jurken geschikt voor maat S t/m XL 

 

Hoe oud is de baby bij een newbornshoot?

Het liefst fotografeer ik babytjes als de 11 tot 20 dagen oud zijn. Ze zijn dan nog mooi klein op te krullen en slapen doorgaans heerlijk. Hierom plan ik de datum van de shoot pas in als je bevallen bent, dan weet ik precies hoe oud de baby op de dag van de shoot is. 

 

Wanneer kan ik het beste reserveren?

Je kunt shoots het beste zo'n 3 tot 6 maanden van tevoren reserveren. Mijn agenda zit vaak erg vol en op die manier ben je zeker van een plekje. Bij reservering betaal je een aanbetaling van €50, deze wordt in mindering gebracht op het eindbedrag. 

 

Waar worden de foto's gemaakt?

Geposeerd newborn en cakesmash doe ik alleen in mijn studio in Almelo. Alle andere shoots vinden plaats op een locatie in overleg of bij jullie thuis (denk hierbij aan lifestyle fotografie) 

 

Wanneer en hoe betaal ik voor een fotoreportage?

Om de plek te reserveren reken ik een aanbetaling van €50, deze wordt op het eindbedrag in mindering gebracht. Nadat jullie foto's hebben uitgezocht in de galerij stuur ik een betaallink. Na het ontvangen van de betaling komen de foto's binnen 14 dagen jullie kant op via WeTransfer

Minishoots en schooldagen worden geheel vooraf betaald ivm reservering. 

 

Krijg ik alle foto's gemaakt tijdens de reportage? 

Na de fotoreportage ga ik een selectie maken uit de gemaakte foto's. Foto's die net niet helemaal scherp zijn, die dubbel zijn of waar iets storends in beeld is selecteer ik uit. De mooiste foto's blijven over en deze ga ik voor jullie nabewerken. De gemaakte selectie komt in een voor jullie persoonlijke galerij en hier kunnen jullie uitkiezen welke foto's jullie willen ontvangen. Het is afhankelijk van je pakket hoeveel foto's en bij in zitten. Extra foto's uitkiezen is tegen een meerprijs natuurlijk altijd mogelijk. 

Wat als het slecht weer is tijdens onze buitenshoot?

Bij regen wordt de shoot verplaatst. Ik doe gezin- en familiereportages niet op binnenlocaties, dus verplaatsen is dan de enige optie. Bewolking en dreigende luchten zijn geen probleem, het gaat puur om neerslag. 
Ik hou Buienradar goed in de gaten en mocht het lijken naar slecht weer neem ik contact met jullie op! Er wordt dan in overleg een nieuwe datum geprikt. 

Worden de foto's die ik uitgekozen heb afgedrukt?

Nee, de foto's die je uitkiest krijg je digitaal op de hoogste resolutie. Met deze bestanden kan je zelf alles afdrukken wat je maar wil. De bestanden zijn groot genoeg voor grote canvassen. 
Mocht je zeker willen zijn van het resultaat van de afdrukken/uitvergrotingen kan je dit door mij laten doen. Tarieven hiervoor zijn te vinden onder het kopje "Fotoproducten".

Kan ik je ook bellen?

Liever niet, ik ben veel aan het werk en kan tijdens shoots ook niet gestoord worden. Ook is mijn werktelefoon ook mijn privételefoon en wil ik dat ook graag voor mezelf houden. Je kan mij mailen of een berichtje via Facebook/Instagram sturen, ik reageer altijd direct zodra ik tijd heb. 

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat? Vraag gerust!! Stuur even een mailtje naar info@liselotkamphuis.nl en ik reageer binnen 48 uur.
Mocht je dan nog geen antwoord ontvangen hebben kan je even in je SPAM kijken, soms komen mailtjes van mij daar terecht

bottom of page