top of page

Wil jij als trouwfotograaf aan de slag, maar vind je dat ontzettend spannend? Logisch ook!! Maar daar kan ik je mee helpen. Tijdens deze trouwfotografie workshop help ik jou op weg in de geweldige wereld van bruiloften. 

Deze workshop richt zich op de beginnende trouwfotograaf. Dus als je net start of misschien een aantal bruiloften gefotografeerd hebt en je tegen bepaalde zaken aanloopt is deze workshop echt wat voor jou. 

Mocht je meer verdieping willen hebben is mijn mentorsessie bruiloft wellicht wat voor jou. Deze wordt namelijk zo samengesteld dat je precies jouw leerdoelen behaalt. Ook is het mogelijk om voor editing een mentorsessie te boeken.  

 

Onderwerpen die sowieso aan bod komen in deze workshop:

- Hoe vind je je ideale klant

- Hoe trek je je ideale klant aan

- Wat is een handige workflow

- Wat zit er allemaal in mijn koffer?

- Hoe ga je om met verschillende lichtomstandigheden?

- Hoe stuur je een bruidspaar op een prettige manier aan?

- Hoe schiet je creatieve beelden

- Hoe ga je om met andere leveranciers

- Do's en Don'ts op een bruiloft

 

In de ochtend behandelen we alle bovenstaande zaken in mijn studio onder genot van koffie/thee.
Dan komt er een lekkere lunch en kan je ondertussen mij al je vragen stellen. 

Na de lunch gaan we naar een mooie locatie waar we lekker gaan fotograferen. Er is een taart en meerdere accessoires om mooie detailfoto's te maken. Ook fotografeer je onder mijn begeleiding een prachtig bruidspaar. Ik laat live zien hoe ik het bruidspaar aanstuur en dat mag jij natuurlijk ook oefenen! 

Alle foto's die je maakt tijdens deze workshop mogen gebruikt worden als portfoliomateriaal. Wel moet je @the_weddingworkshop even taggen in de tekst van je post. 

De workshop vindt plaats in Almelo en duurt van 9 tot ongeveer 16 uur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, zowel bij de studio als bij de fotolocatie.

Mocht je met het openbaar vervoer komen kan je met mij meerijden naar de fotolocatie (geef dit even aan bij je boeking)

Wie ben ik?

Mijn naam is Liselot en ik ben full-time (trouw)fotograaf. Ik fotografeer zo'n 35 bruiloften per jaar. Toen ik startte met fotograferen waren er weinig workshops en was er weinig informatie te vinden over hoe alles aan te pakken. Hoe fijn is het dan dat je nu als fotograaf meteen goed beslagen ten ijs kan komen. Helemaal met bruiloften is dit onwijs belangrijk. 
Ik vind het heel leuk om mijn kennis te delen met andere fotografen en ben echt een open boek. Op álle vragen krijg je van mij antwoord. Geen addertjes onder het gras, maar complete openheid zodat jij echt kan profiteren.  

LiselotKamphuisFotografie-1009 kopie.jpg
LiselotKamphuisFotografie-1149 kopie.jpg
LiselotKamphuisFotografie-1181 kopie.jpg
LiselotKamphuisFotografie-4093_edited.jpg

Data Groepsworkshops

Reserveer
je plekje
NU!

Jouw investering voor deze groepsworkshop is 329,- ex btw 
De groepsworkshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. 

- Zaterdag 16 november 2024

- Zaterdag 8 februari 2025

- Zaterdag 22 maart 2025

bottom of page